Low Freq

DJ Set

Codin și-a început activitatea ca dj în renumitul club Web, școală de muzică a majorității oamenilor de muzică de aceeași generație. Aici a învârtit platanele seri la rând și a cunoscut oameni de bine din industria muzicală. La început, mixurile sale pendulau prin genuri muzicale precum trip hop, downtempo, hip hop și jungle.

În mod natural, cu trecerea timpului, dorința de a crea propria muzică a început să își facă simțită prezența. A descoerit prima dată programul Reason în care a început să creeze elemente proprii pentru trecerile dintre piese și FX-uri complementare pentru melodii ce urmau să fie mixate. Următoarea perioadă și-a petrecut-o explorînd varietatea muzicală pe care crearea unei melodii ți-o poate oferi. A început să lucreze la studioul Urban Records unde a întâlnit artiști precum Deceneu, Bean, Fane Buton (old school hip hop) și mulți alți artiști. După perioada Urban Records s-a axat pe crearea de sound design lucrînd pentru proiecte de film independent dar și comerciale.

În prezent a demarat proiectul Low Freq ce explorează frecvențele joase ale muzicii de la genuri muzicale precum industrial și tehno până la dub și hip hop. Tot sub numele de Low Freq, Codin activează și în proiectul Irie Warriors, alături de Dani și I-Sheba, iar din 2012 face parte din trupa Shadowbox.

https://soundcloud.com/low-freq
https://soundcloud.com/shadowbox-ro