Strada Imaginatiei

 Proiectul are scopul de a stimula imaginația oamenilor care vin la Street Delivery, de a-i implica și de a genera conținut creativ ad-hoc.
Sunt 4 activități, dintre care una permanentă:
Ghicitul viitorului în DEX
Vor exista câteva întrebări prestabilite scrise pe un panou, dar oamenii sunt liberi să își pună orice întrebare vor.
Mecanism: Alegi întrebarea (de tipul „cum va fi x?”), apoi deschizi DEX-ul la întâmplare și, cu ochii închiși, pui degetul undeva. Repeți operațiunea de 5 ori. Vei obține 5 cuvinte, care, în contextul întrebării, vor căpăta sensuri hilare. E inevitabil, e testat.
Ghicitul viitorului în DEX va fi ongoing, pe toată durata Street Delivery.
Vineri – overheard stories
Vom repeta ce am făcut spontan la Street Delivery în 2008. Urmărim discret oameni pe stradă și notăm cele mai amuzante replici. A doua zi le triem, le printăm și le decupăm și le lipim pe un panou, într-o bulă care pleacă din strada Arthur Verona. Prin urmare, panoul va fi deja afișat sâmbătă, iar unii dintre participanți își vor regăsi vorbele acolo. Panoul e un fel de mărturie a primei zile Street Delivery, dar lasă loc imaginației celor care citesc panoul, ei interpretează replicile ca frânduri de povești.
Sâmbătă – scrisoare colaborativă către dl. Arthur Verona
Pe o foaie A4 va scrie doar Dragă Arthur, participanții vor continua cum cred mai bine. Rezultatul va fi haios prin idee și micile incoerențe.
Duminică – punctul de vedere al străzii
Scurte povestiri scrise de către participanți din punctual de vedere al străzii Arthur Verona, pe foi A5, sub formă de antrenamente de imaginație.