Dance Your Attitude!

 Scoala de balet Attitude Ballet Studio s-a deschis acum mai bine de 2 ani, oferind cursuri pentru copii si adulti, in inima Bucurestiului, intr-o eleganta casa interbelica din zona Piata Romana.

Balet clasic, dans de caracter, lyrical dance, jazz dance, tango sau flamenco, toate au un loc aparte în cadrul Attitude Ballet Studio prin cursuri constante sau ateliere intensive ținute sub îndrumarea unor dansatori si coregrafi profesionisti.
Attitude Ballet Studio creaza un mediu prietenos şi inspirational unde vârsta şi pregătirea fizică nu reprezintă un obstacol, ci un impuls în a experimenta plăcerea şi beneficiile baletului clasic.
 
Pentru Street Delivery 2013 ne-am propus să deschidem o fereastră spre lumea baletului clasic și a dansului de caracter, o privire asupra patrimoniului cultural, așa cum este el transmis prin dans. Arta baletului clasic începe cu învaţarea regulilor şi a tehnicii tradiţionale ce a fost transmisă din generaţie în generaţie de-a lungul secolelor.
Balerinele Attitude vor face scurte reprezentații de dans și vor invita vizitatorii să participe, învățându-i pe aceștia pașii necesari.
În cadrul festivalului vom prezenta costume specifice baletului clasic și dansului de caracter. Vizitatorii vor putea îmbrăca aceste costume pentru o mini-ședință foto sau pentru o lecție de balet concepută special pentru începători.
 
Dance Your Attitude!