TimeBank Romania

 Spovedește-te la Street Delivery! Atoateștiutorul te așteaptă la confesionalul Timebank să audă și să te absolve de toate păcatele neinvatarii!

Intră la confesiuni și spune-ne care îți sunt cele mai ascunse dorințe educaționale. Ai vrut mereu să știi mai bine limba franceză, cum să desenezi un bol de fructe sau cum să te dai cu skate-ul prin parc? Atoateștiutorul Timebank te va îndrepta înapoi pe calea cea bună. La ieșirea din confesional te va aștepta un bilețel de indulgență (no worries, avem nevoie doar de adresă de email) și un fotograf gata să imortalizeze promisiunea ta pentru o viață plină de skilluri noi. Bineînțeles, acestea vor ajunge direct pe Facebook, într-un album dedicat în care vei putea să te tagguiesti pe ține și pe prietenii tăi.

La standul Timebank vom instala și Harta oamenilor îndemânatici din București. Vom avea pinuri și cartonașe colorate să îți pui numele alături de cei mai țări și skillati timebankeri ai Capitalei. În plus, vor există și o serie de tranzacții de ore pentru cei care își doresc o sesiune rapidă de învățat în iarba din Parcul Icoanei.