Team Bucharest 2014 Solar Decathlon

 TEAM BUCHAREST este reprezentanta României în finala concursului Solar Decathlon Europe, cea mai mare competiţie de arhitectură şi sisteme integrate la nivel mondial.
Participăm la Street Delivery cu o idee verde care te aduce „Cu picioarele pe pământ”. Ne dorim să aducem o schimbare felului în care arată oraşul nostru şi modului de viaţă al fiecăruia dintre noi, aducând natura aproape. Propunem un stil de viață sustenabil, început și cultivat în propria casa. Pentru asta proiectăm şi construim o casă solară adaptabilă la siturile dificile din centrul Bucureştiului, cu un colţişor verde integrat în care vom crește mirodenii, legume sau flori.

Acest plămân care respiră în mijlocul orașului, ne-a inspirit ca la Street Delivery să oferim oamenilor o plantă pentru propriul lor spaţiu verde. Vom dărui fiecăruia o floare la alegerea lor, plantată într-un ambalaj de plastic reciclat de ei sau de noi. Tot din dragostepentru natură vă invităm la standul nostru din materiale reciclate unde fiecare îşi poate trăi propria comuniune om-natură odihninu-şi picioarele pe pământ proaspăt afânat!