Mobilier urban

 Arhitectul Justin Baroncea va expune obiecte de mobilier urban din materiale reciclate: o banca antivandalizare realizata dintr-o ușă veche de ascensor, așezată pe două radiatoare Radox, și două scaune realizate fiecare dintr-un sfert de cadă de fontă, așezat pe două radiatoare Radox.

lucrarea 1: L_RDX
autori design – point 4: Radu Enescu și Justin Baroncea
producție – Radox
descriere – dintr-o ușă veche de ascensor recuperată dintr-un „bloc comunist" montată pe 2 grile de radiator am realizat o bancă, o piesă de mobilier urban antivandalic

lucrarea 2: C4_RDX
autori design – point 4: Radu Enescu și Justin Baroncea
producție – Radox
descriere – dintr-o cadă de fonta recuperată de la o casă ce va intra în renovare am realizat 4 piese de mobilier urban. Cada a fost tăiată în 4 și fiecare sfert a fost montat pe un cadru realizat din elemenți de radiator Radox. Am scos în strada un obiect care în mod normal își are locul în cele mai ascunse încăperi ale clădirilor.

lucrarea 3: CR_RC
autori design – point 4: Radu Enescu, Eduard Gabia, Ștefan Pavaluta, Justin Baroncea
producție – lor instal
descriere – din planșete vechi recuperate dintr-un institut de proiectări din Ploiești și din materiale recuperate din depozitul „Cărturești" am realizat prototipuri ale pieselor de mobilier pentru terasa unei librării din Iași.